English|فارسي  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: يکشنبه ٠١ مهر ١٣٩٧
-->

 



  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی حوزه درمان دانشگاه استان آذربایجان غربی

کارگاه آموزشی تشخیص آزمایشگاهی بیماریهای منتقله از غذا

270 نفر از کادر فنی آزمایشگاههای درمانی استان در کارگاه آموزشی تشخیص آزمایشگاهی بیماریهای منتقله از غذا شرکت نمودند.

کارگاه آموزشی تشخیص آزمایشگاهی بیماری های منتقله از غذا توسط مدیریت آزمایشگاه مرجع سلامت و اداره امور آزمایشگاه های استان در تاریخ های 21 – 22 و 23 مرداد ماه سال جاری در محل سالن EDC دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به صورت صبح و بعدازظهر با شرکت 270 نفر از کادر فنی آزمایشگاه های درمانی استان آذربایجان غربی  برگزار گردید.

در این کارگاه در مورد عوامل میکروبی بیماریزای منتقله از مواد غذایی مثل : التور ، سالمونلا ، شیگلا  و Ecoli بحث و آخرین اطلاعات در مورد اهمیت، اپیدمیولوژی بیماری های منتقله از غذا ، روشهای تشخیص و کنترل بیماری های مذکور به کلیه همکاران حاضر در جلسه آموزش داده شد.

 

 


١٣:٥٠ - چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧    /    شماره : ٢٠١١٤    /    تعداد نمایش : ٢٦٤



خروج